Expedities: unieke leiderschapscursussen op maat van klant

Onbevreesde uitdagingen die je letterlijk uit je comfortzone duwen, dat zijn de expedities die wij organiseren. Bovendien is geen enkele expeditie dezelfde. We maken ze op maat van de klant. Het zijn stuk voor stuk unieke leiderschapscursussen in combinatie met fysieke uitdagingen en managementtopics.

Wil jij de Mount Stanley beklimmen? Geen probleem. Wij bekijken je huidige conditie, bouwen ze stelselmatig op en gaan samen met jouw uiteindelijk de uitdaging aan om de berg te beklimmen.

Het slagen van een expeditie staat of valt met een goede voorbereiding en daar zetten we dan ook op in. We gaan met je op pad door de duinen aan de Belgische kust of heuvels in de Ardennen. Stelselmatig voeren we het tempo op tot we zeker weten dat je ‘expeditie-proof’ bent. En dan start het avontuur!

Intussen heeft Climbing Managers tientallen expedities in goede banen geleid in woestijnen, bergketens en ijsvlaktes over de hele wereld. De lijst is eindeloos: raften in Alaska, wandelen naar Compostella, Mount Stanley beklimmen in Oeganda,… Als voorwaarden stellen we zes deelnemers en een voorbereidingstraject, maar hoe, wat, waar en wanneer wordt aangepast op maat.

Benieuwd naar hoe zo’n expeditie er kan uitzien? Bekijk dan even enkele voltooide expedities hieronder:

[siblingpages]